Fázis I vizsgálóhely

A Fázis I vizsgálatok a szigorúan ellenőrzött, kórházi körülmények között működő, a nemzeti egészségügyi hatóság (jelenleg GYEMSZI-OGYI) által 3 évente akkreditált, 16 ággyal rendelkező DRC Fázis I vizsgáló helyen történnek, ahol lehetőség van rövid- és hosszú távú hospitalizációra. Minden ágy, a fürdők, a WC-k nővérhívó rendszerrel felszereltek. Az állandó biztonságot jelentő sürgősségi hátteret az Állami Szívkórház Intenzív részlege biztosítja, ami a Fázis I Részleggel azonos épületben helyezkedik el. Rekreációs helység, szeparált Gyógyszertároló és Archívum szolgálja még a Fázis I részleget.

A Fázis I vizsgálóhelyen „first-into-man”-, interakció-, kinetikai vizsgálatok, bioekvivalencia és speciális felkészültséget igénylő vizsgálatok végezhetők, akár egészséges önkéntesek, akár különböző betegcsoportok bevonásával.

Fázis 1-2A Fázis I vizsgálóhelyen hűtő és mélyhűtő kapacitás, folyamatos monitorozási és telemetriás monitorozási lehetőség rendelkezésre áll.

A referencia lista  a megalapítástól kezdve gyűjti és bizonyítja a DRC nemzetközi elfogadottságát, valamint tapasztalatát és szakmai jártasságát a Fázis I vizsgálatok területén.

A Fázis I/bioekvivalencia vizsgálatok esetében szerződéses partnereinkkel együttműködve teljes szolgáltatást tudunk nyújtani a protokoll tervezéstől a jelentés írásig, beleértve a biostatisztikát, bioanalitikát és adatmanagement-et is.

Print Friendly, PDF & Email